CARI HADIAH TERSAYANG DI SINI

PEMINAT DILAZ FAMILY

Jumaat, 15 Julai 2011

Dapat Durian FREE plus Cash Money

Kisah nie adalah 2 hari lepas di waktu malam hari.hehehehe... Sebenarnya malam Rabu lepas Dilaz pergi umah MIL, pas tu bawa MIL, FIL dan BIL makan kat luar. Pas tu anak angkat Abah call suruh amik durian masa kiteorang dalam perjalanan nak balik rumah. Dengar durian apa lagi berdesup pergi sana amik. Dilaz nie memang hantu durian.


Sampai kat tempat durian tu, kakak tu bagi 2 plastik durian. Satu plastik durian kahwin (ada 3 biji dalam plastik) dan satu plastik lagi durian kampung (dalam plastik ada 5 biji).Ini antara durian tersebut.


Ini isi durian kahwin. Warna dia kuning. Memang besar dan sedap.
 


Dilaz makan durian tu sorang2 je sebab My Love dan Qistina tak suka dan tak nak langsung makan. Diaorang kata busuk. Qistina lak masa amik durian tu, anak angkat Abah bagi dia cash money RM20. Bukan main suka lagi Qistina dapat duit. Itulah rezeki kami malam Rabu tu. Alhamdulillah.

P/S: Makan durian banyak sangat rasa sakit badan macam nak demam pula
Meh VOTE Qistina...ada lucky draw, KLIK SINI

3 ulasan:

ch@ berkata...

nak jugakkk. kita pun suka durian. taktau kat mana busuknya durian tu. oni pun blm mkn lagi, taktau dia suka atau tak. durian sedap.

dilazfamily berkata...

best kan makan durian,busuk bile dah banyak kot.pas tu makan mesti lekat bau kat tangan

tiefazatie berkata...

best tue durian!aiyak!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails