PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

9/07/11

HAPPY....GEMBIRA

Hari nie 09/07/2011...Adalah hari bahagia Dilaz. Nape???? Nak kata Anniversary dah lepas kan...Nak kata Besday, lama lagi kan. Okeylah.......Sebab tiba-tiba Dilaz teringat kisah 9 tahun yang dulu. Nak tahu apa yang jadi pada 9 tahun yang dulu????



Cete yer macam nie. Pada 09/07/2002, masa tue saya masih study lagi kat UUM (Abah suruh belajar, dia bercinta lak.hehehehe). Dilaz dan MY LOVE declare couple masa tuelah. Romantik tak? Jangan jelous. Masa declare tue, MY LOVE bagi jam tangan. Jam tangan tue, macam banggle tau. Suka sangat. Tapi taklah macam gambar jam nie.

Pic from Google

Pas tue, dalam beberapa bulan, MY LOVE belikan cincin batu satu lak. 

 Pic from Google


Masa tue, kiteorang outting kat luar. Lalu kat kedai emas, My love ajak masuk suruh pilih cincin. Memang best. Tapi yang sedih, sekarang tak delah. Susah nak dapat. Maybe sebab kiteorang banyak commitment lain. Tak pelah, Dilaz sentiasa memahami dan tak pernah pun meminta lebih-lebih. Tapi bile nak bagi, amik jerlah kan. Hari nie,Dilaz rasa MY LOVE dah tak ingat kot tarikh nie, cuma dia ingat apa yang dia bagi jer. Itu semua tak penting, yang penting....MY LOVE sentiasa sayang Dilaz dan ingat Dilaz selalu. Dilaz pun sayang MY LOVE hingga akhir hayat Dilaz. Semoga kami bahagia selalu dan hubungan kami berkekalan hingga ke akhir hayat kami. AMIN.

4 ulasan:

tomatokering :) berkata...

soooo sweeetttt ^^

Cik Rose Cute berkata...

Sweetnya....Tapi biasa lelaki memang tak ingat tarikh2 cam tu...

dilazfamily berkata...

tomatokering:memang sweet, tu kenangan je.sekarang tak delah tu yang sedih

dilazfamily berkata...

cik rose cute:betul tu, lelaki jarang ingat tarikh2 macam nie sebab diaorang sibuk ingat keje je.tak pelah yang penting dia ingat kat kite sudah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails