PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

23/07/11

Dilaz nak bercuti

Meh VOTE Qistina...ada lucky draw, KLIK SINI 

Salam semua, 
hari nie Dilaz nak pergi bercuti bersama My Love dan Qistina kat Port Dickson.  Kiteorang ada Family Day Anjuran EON Melaka. Kalau tak silap kat Permaisuri Resort Port Dickson. Siapa nak tengok package Resort nie, Klik sini



Permaisuri Resort Port Dickson KM 16 (Batu 10) Tanjung Biru, Jalan Pantai, 71250 Port Dickson Negeri Sembilan, Malaysia.



Dilaz search kat Google tengok macam seronok. Tak sabar nak pergi sana. Doakan percutian kami sekeluarga selamat pergi dan selamat balik erk. Nanti Dilaz buat entri pasal percutian kami. InsyaAllah.

4 ulasan:

lurun namzar berkata...

org kata resort nie ok...
kna p try jugak nie... :)

a t i e n :) berkata...

alolooo , best nye . atien penah jugak pegi pd tapi dok kat tempat laen hahah :)

fara anak abah berkata...

memerlukan khidmat n masa anda,jom join cntest saya?hadiah menarik..

http://vogue-kiwi.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

abazilah berkata...

hye , blogwalking jap .
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails