PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

3/07/11

Anak Emak

Malam tadi Dilaz tengok Slot Cerekarama kat TV3 tajuknya "Anak Emak". Masa mula-mula tengok, memang rasa sakit hati dan meluat sangat. Terlalu sangat Anak Emak. Dah lama  sikit tengok rasa ngantuk lak, tapi tetap tahan mata nie nak tengok sampai habis. Yelah nak tahu gak apa kesudahan drama tu.
Akhirnya, emak dia jumpa pasangan hidup dan tak ganggu anak dia dan menantunya lagi. Paling sakit hati kat dalam drama nie, Ada ke nak pergi Honeymoon ajak emak siap bagitau nak Honeymoon kat mana. Tak ke geram je dibuatnya. Nasib baiklah My Love anak emak tapi tak macam tu sangat. Ada gak dia jaga hati Dilaz tapi kekadang tu ada gak Dilaz terasa hati. Bak kata emak perempuan dalam drama tu "Cuba kau anggap mak mertua engkau tu macam emak kandung engkau sendiri, mesti engkau tak cemburu". 

Dalam dram "Anak Emak" tu lagi ada pula babak kawan mperempuan dia yang kongkong kewangan suaminya dan semua duit gaji suaminya. Paling teruk bagi suaminya Rm 10 je sehari. Cukup ke kalo duduk KL duit belanja RM10 je?. Akhirnya suami dia kahwin ngan officemate yang rasa simpati padanya. Kan dah kecewa.

P/S : Moral of the story, jangan terlalu jadi anak emak dan janganlah jadi Queen Control. Nanti susah sendiri
Jom REGISTER CHURP CHURP...Dapat tambah RM anda

4 ulasan:

ct N honey berkata...

tak sempat nak tgk, sibuk sangat buat blogwalking...tapi anak ckp sedap ceritanya...

Syima ~Mama Kyra~ berkata...

ceti tv mana nie..rugi tak tgk..ada ulangan tak?

MrS. F!zA berkata...

hahahaha kita tgk jgk..siap geram lg kat laki tu..manja nak mampusss..mak dia plk ada ke ptt cmtu..hahaha lawak je kan..tp plg sedih kt kwn dia lah..ha kan dh dpt MADU..

dilazfamily berkata...

ct N honey:best gak dan geram tgk tu sanggup tgk sampai habis

syima:kat TV3, rasanya tak de ulangan sebab cete cerekarama

mrs fiza: geram kan tgk.haah sian kat kwn dia, dia nasihatkan org diri sendiri merana

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails