PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

13/01/11

BILE BORING

Salam hari KHAMIS dan salam satu MALAYSIA.

Kalo tak silap saya dah 3 minggu saya duk umah tak keje lagi. Sekarang nie susah nak cari keje.Patutlah orang kata, "kalo dah dapat keje jangan berhenti. Kejelah sampai dapat keje lain, barulah berhenti. Kalo tak susah nanti". Tapi rezeki ada di mana2 kan.InsyaALLAH.

Saya berhenti pun ada banyak sebab. Antaranya, saya berkorban untuk MY LOVE. Korban? Ialah dia kan sekarang dah jadi SALES ADVISOR EON, so masa dia tak tentu. Nak ke sana ke marilah, jumpa buyer lah, nak hantar saya keje lah (kalo saya keje), nak jaga QISTINAlah dan banyak lagilah. Sebab tulah saya berhenti keje wat sementara waktu nie.Duk umah jaga QISTINA (makin manjalah QISTINA).

Inilah keje saya kat umah bile boring. Dah banyak gak saya hasilkan. Ingat nak wat jual kalo ada yang berminat:

 BUAH STRAWBERI
SAIZ FRAME 5R



 BUNGA ROSE
SAIZ 4R



 KAD CROSS-STITICH









BEAR N HURUF
SAIZ 5R



2 ulasan:

*luv Syahnia* berkata...

menarik ni kak..
boleh bt biz..hehe

insyallah ada rezki
akk dpt keje lg bagus..k ;P

dilazfamily berkata...

yer ker?tapi macam tak de yang minat jer
. thank erk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails