PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

15/01/11

RUMAH IDAMAN

Salam hari Sabtu.

Sekejap jer dah hari Sabtu kan. Duduk rumah nie kadang2 haribulan pun tak tahu. Yelah duk rumah jer. Tahu2 siang pas tu dah malam. Macam tulah hari2. 

Bile dah duduk saje kat rumah, mestilah tiba2 mula berangan kan. Ini bukan angan2 Mat Jenin tau. Ini adalah satu impian, dan impian itu akan jadi satu kenyataan satu hari nanti. 

Nak tahu apa yang saya angankan. Saya memasang angan2 nak ada rumah besar (bukan tak bersyukur dengan rumah yang ada sekarang nie, tapi nak lebih selesa).

Maka, bermulalah impian saya seperti di bawah:
.
.
.
.
.
.
.
.
..

Ada ruang tamu sebesar ni



  
Ada satu bilik khas untuk satu family tengok TV.TV mestilah TV PLASMA yang paling besar. Kalo boleh nak wat macam panggung wayang. Kat bilik nie pun boleh berkaraoke.




 Dapur lak nak macam nie. simple jer. Mestilah Gabungan hitam putih. Nampak luas



atau

 


Dapur macam nie




OK kite pergi ke bilik paling penting. Bilik Tidur dan Bilik Air lak.



Ini mestilah bilik utama. Romantik yer








Yang ni lak, Bilik untuk Tetamu. Simple dan luas




Ini bilik anak dara saya, QISTINA





Ini lak bilik adik QISTINA (kalo lelaki)



  
Ini bilik air utama. Bilik air ada shower yang dikelilingi dinding berkaca. Seksi tu



 Design Bilik Air nie pun ok gak. 
Rasanya boleh tido dalam bilik air nie, sebab luas sangat


DAN
yang paling seronok kalo kat luar rumah....ada nie
 .
.
.
.
.
.
.
Kolam renang. 
QISTINA akan selalu lah main air kat dalam kolam nie.


Bayangkan ada rumah sebesar nie. Seronok kan?. 
 Duk umah jer pun tak per lah, kalo ada rumah macam nie


p/s : Gambar semua dapat dari MR GOOGLE.Thank erk.







 

1 ulasan:

LiErOSe~QiEmi berkata...

huiii best kannn kalau dapat rumah macam ni uhhuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails