PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

10/10/11

Wajib pergi bile.......

Salam semua.

Hari nie Dilaz dapat cuti tau sebab bos dah bagi cuti. Baru ingat nak mohon cuti dah dapat cuti FREE lagilah suka. Tak yahlah potong gaji. Hari nie tak tahu nak tulis aper cuma nak kongsi lah apa yang Dilaz wajib pergi bile keluar jalan-jalan kat Shopping Mall. 

Dilaz nie bukanlah kaki shopping sangat tapi kalau pergi Jusco atau mana-mana shopping mesti nak pergi kedai buku dulu. Bukan nak beli buku pun. Kekadang tu saje je masuk tengok buku apa yang menarik. Jika berkenan barulah Dilaz beli.

Dilaz selalu masuk kedai buku Popular  


dan....

Kedai buku MPH. 


Selalu kalau nak beli buku, beli kad Popular sebab ada member card kecuali kat Popular tak de buku yang dicari. Itulah perkara yang wajib pergi bile Dilaz keluar jalan-jalan. Kawan-kawan macam mana pula? Selalu pergi mana?
 

5 ulasan:

Cik Bambam berkata...

kita selalu masuk kedai mkn jek kak..hahahahha..

Salina@IbuAqil berkata...

Dua2 kedai best kan.. Dua2 ina jd member ada kad dpt potongan.. ;)

lurun namzar berkata...

popular ada sales yg gempak smpai 16hb nie.
saya dh terjah n borong. :)

Myra Jay berkata...

Rajin membaca ni tu yg selalu jenguk kedai buku :)

ain dzaya berkata...

kalau ain akan cari kedai baju dan barangan perhiasan ...hehehe
buku2 nie jarang...hehe2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails