PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

31/10/11

Teringin nak makan

Hari Sabtu lepas masa on the way nak pergi kerja, Dilaz suruh My Love berhenti jap kat SHELL sebab tetiba teringin nak rasa wafer Gardenia baru tu. Asyik tengok iklan je, nak gak rasa kan. Jadi Dilaz pun belilah satu Wafer tu dan juga NIPS. Teringin nak makan punya pasal

Jadi makanan inilah jadi kudapan masa Dilaz bekerja. Wafer tu tak delah sedap mana. Sedap lagi wafer kat luar yang diorang jual satu RM 2.50 tu.huhuhu. Tak cuba tak tahu. Betul tak?


2 ulasan:

Cho Zila berkata...

betoi2 anak akak beli gak wafertu nak bawak gi sekolah tapi terasa mahalnyer sedangkan tak sesedap manapun... tang nipstu dah lama tak makan.. sekarangni coklat @ jajan dan seanikanya sangatlah mahal..

ain dzaya berkata...

ain ta pernah la pulak jumpa waffle nie..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails