PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

11/10/11

Second time My Love masak dinner

Hari nie Dilaz tak de entri nak buat tapi bile nampak gambar nie bolehlah dijadikan entri. Sebagai kenangan masa depan. Meh tengok chef nie masak


Bersepah dapur tak sempat nak kemas. My Love semalam masak Dinner untuk Dilaz dan Qistina. Ini kali kedua My Love masak. Kali pertama masak, My Love masak nasi goreng. Kali nie My Love masak sardin je. Simple kan sebab tu My Love boleh masak. Inilah hasil masakan My Love. Gambar ambil terus dari kuali.huhuhu....

 

7 ulasan:

Ya ALya berkata...

makanan yg simple tu la yg sedap sebenarnyer.......

Ya ALya berkata...

makanan yg simple tu la yg sedap sebenarnyer.......

Salina@IbuAqil berkata...

Ok lah tu dear dia ada inisiatif jgk nak masak.. Hi3!!! Mst sdap tu.. Org kata lelaki msk mmg sdap.. ;)

Amiizaa2001 berkata...

sedap..peberet akak+family sardin tu.....paling best hubby masak tu:):)

Mrs.Imran berkata...

pandai la jugak masak, walaupun sardin je...janji sedap n abg yg masak kan...

Cik Bambam berkata...

kalau goreng tolo pon dah sodap eh kak.. ehhehe..apetah lg sardin.. kekeke

Alycia berkata...

takpe.. bg chance sesekali si dia nk memasak... tp diaorg ni kalau msk kompem dapur bersepah kan hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails