PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

31/10/11

Sentimental value yang susah dicari

Salam semua.

Rindu kat blog nie dan kekawan semua. Tak terkejar rasanya nak buat banyak benda dalam satu masa. Betul-betul rasa macam Supermak...huhuhu. Okeylah berbalik kepada tajuk entri hari ini iaitu sentimental value yang susah dicari. Apa sentimental value tu? Meh tengok nie
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ini ialah slip peperiksaan Matrikulasi My Love Tahun 2011


ini pula
.
.
Slip jadual kuliah semester pertama di UUM

Dan
.
.
Slip peperiksaan Semester pertama di UUM

Percaya tak benda nie masih lagi disimpan dalam kotak simpanan peribadi My Love? Dilaz jumpa nie masa nak kemas bilik. My Love tunjuk pada Dilaz. Nampak macam benda tak berguna kan, tapi mungkin ada nilai tersendiri di mata My Love. Sebenarnya ada lagi, tapi nie je yang Dilaz upload untuk kenangan. Benda-benda nie Dilaz dah lama buang habis je belajar, tak simpan pun.
 

6 ulasan:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

wah bagus la kalo dapat simpan semua tu, leh jadikan kenangan kan...anak dah besaq leh tunjuk kat anak

NiGhTiNaNgLe_FARA berkata...

fa tengah pspm nih...
takuut...doakan fa k..

Cik Bambam berkata...

hahahaha.. kita tgk kak dilla punya.. teringat lak kita punya ntah hilang di mana! hehehehe..

Salina@IbuAqil berkata...

hahahahaha!! kita pun sama dear.. benda2 mcm ni simpan.. jgn x tau tiket wayang dr awal kita berdating ngan ayah aqil sampai sekarang semua kita simpan lg tau.. hik3!! syg nak buang.. ngeh3!!

dilazfamily berkata...

huhuhu.dilaz pun ada gak simpan tiket wayang.jgn tak tahu tiket bas pun ada simpan lagi tau

ain dzaya berkata...

dia mmg seorang yang tipikal..
m
hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails