PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

16/09/11

Plan Hari Ini

Hari ini kan cuti, tiba-tiba banyak Plan lak nak buat. Ingat nak rehat duduk sesaje. Tapi tak boleh. Apa Plan Dilaz hari ini? Meh tengok

Pertama ; Pagi tadi nak basuh baju yang banyak. Tapi tiba-tiba tengok sabun basuh dah tinggal sikit lak. Kenalah beli dulu. Petang lah baru basuh kot. Tak pun esok pagi

Kedua ; Nak update Blog. Tetiba idea datang mencurah-curah sampai tak cukup masa nak taip pulak (Kalah masa exam dulu. Tak de pun idea datang macam nie..huhuhu)

Ketiga ; Nak pergi rumah Busu ada buat makan-makan. Tak payahlah masak. Lagipun My Love kerja hari ini.

Keempat ; Nak pergi beli kain untuk buat keychain Cross-stitch sebab dah nak habis

Kelima ; Nak siapkan tempahan Cross-stitch sebab minggu depan customer dah nak.

Keenam ; Main-main dengan Qistina. Sian Qistina nak manja2, Mama dia sibuk je.

P/S : Paling best nak pergi makan2 lah.

4 ulasan:

tiefazatie berkata...

ok la tue..hee..chaiyok2 sis!

ain dzaya berkata...

rajinnnyeerr...hehehehe

dilazfamily berkata...

ifa:doakan akak selalu murah rezeki ye

ain:tak delah rajin sangat pun.Cuma nak tambah pendapatan keluarga

mama rifQy berkata...

usaha tangga kejayaan!!! paling tak suka..lipat kainn..hahhahahahaaa!! basuh baju rajin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails