PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

15/09/11

Dilaz kembali Vs Visitor Blog

Salam semua

Lama Dilaz tak update blog dan berblogwalking ke blog kawan2 kan. InsyaALLAH lepas nie Dilaz akan luangkan sedikit masa update blog dan berblogwalking. Minggu nie Dilaz busy sikit sebab nak siapkan tempahan Cross-stitch. Ini pun ada lagi 2 tempahan yang kena siapkan. Nasib baik besok cuti. Bolehlah siapkan tempahan tu. Kalau sesiapa yang minat nak tempah cross-stitch tu bolehlah bagitau Dilaz.

Disebabkan dah lama tak berblogwalking dan update blog, maka Visitor Blog pun merundumlah. Salah siapa...salah diri sendirilah. Nasib baik juga ada yang datang singgah. Kalau tak de langsung lagi kesian kan. Moral of the story...updatelah blog dan BW lah kan.

Meh layan.....


Sangatlah sikit..Kena kerja kuat ni

2 ulasan:

Kathy Tuah berkata...

graf nuffnang sy pun lebih kurang cenggitu..huhu..

eLLy berkata...

Klu dibandingkan dng akak ko punye kira tinggi la gak tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails