PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

7/09/11

Apa nak cete nie...

Salam semua

Semua mesti masih dalam mood raya lagi kan. Dilaz pun sama. Nak buat keje malas je, rasa nak rehat je. Tapi tak keje tak de income pula. LAinlah kalau duit tu dah berjuta kat bank kan. Ini tak de jadi kenalah usaha dan bekerja.  

Dilaz tak tahu nak cete apa. Mood bercerita masih tak de lagi. Gambar raya ada tapi nak bercerita tu tak de idea nak olah. Bile ada idea nanti Dilaz cete. Okeylah Selamat Hari Raya semua. Keje...keje juga tau. Hujung minggu kite gie raya lagi
 

4 ulasan:

eLLy berkata...

mood raya nie pasti akan menyerang kita sampai sebulan .. huhuhu

Nour Akmal berkata...

msih mood raya gak ni..huhu..
slmt hari raya dilaz..
maaf zahir batin..

Cik Rose Cute berkata...

mood raya mesti ada sampai sebulan hihihi...tak buat open house ke?

Myra Jay berkata...

Okey.. hope cepat idea tu mai, nak tgk gak baju raya akak sekeluarga :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails