PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

29/09/11

Mana idea nie?

 Otak tengah beku nie. Tak tahu nak buat entri apa. Dah berblogwalking pun idea tak datang lagi. Susah juga kalau jadi penulis nie kan. Macam mana agaknya orang yang kerjanya menulis cerita? Mesti kekadang rasa macam nie kan. Emmm..apa Dilaz merepek nie. Dilaz nak pergi cari idea nie. Jumpa lagi

5 ulasan:

Salina@IbuAqil berkata...

X per dear, kalo x ada idea nak bebel.. Tepek je gambor princess tu.. Bleh gak ibuAqil cuci mata ni.. ;)

Kathy Tuah berkata...

betul. kdg2 mmg blur kalau nak menulis ni..huhu

CuppyCakeMommy berkata...

cekidout our latest promotion of smart educational toys..

add us in FB at intelligent.toys@yahoo.com

tiefazatie berkata...

relax je sis..hee

dilazfamily berkata...

thanks kawan2. dilaz memang relax je, cuma takut tak de yang nak dtg ke blog nie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails