PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

21/02/14

Watsons VIP Card

Salam Jumaat yang penuh barakah

Semalam Dilla pergi Jusco Bandaraya, pastu My Love ajak masuk Watsons. Saje tengok2 apa yang sale. Banyak gak barang yang sale. Masa nak bayar kat kaunter, cashier tu tunjuk Watsons VIP Card. Dia tanya nak tukar kad baru tak tapi tambah RM 6. Malas nak lama2 sebab belakang dah beratur panjang, tukarlah ke VIP Card tu.




Tak de lah istimewa mana pun dari kad sebelum ni, cuma ia ada Touch n Go je. Dilla pun dah ada Plus Smile Touch n Go. Sekarang dah ada 2 kad lak. hihihi. Tamak ekk. Tak pelah, lepas ni dapat bonus Shaklee tiap bulan boleh reward diri di Watsons. Beli apa yang patut.
 
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ulasan:

Tihara berkata...

kekadang best jugak cuci2 mata kat watsons ni :)

nurfadilah suardi berkata...

Tihara betul tu kan :-)

Zie Madini berkata...

Hehe...mcm zie. Zie still guna yg lama :P

nurfadilah suardi berkata...

Zie Madini tula, dah tukar baru menyesal.hihihihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails