PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

12/02/14

Ariana Rose

Demam Drama bersiri slot Akasia...Ariana Rose..hihihihihi. Dah nak habis episod baru nak up entri kan. Tak pe biar lambat jangan tak bermula langsung. Masa mula-mula tengok cerita ni macam tak best je, tapi still layan. Pastu tengah-tengah layan jap je, minggu ni dah minggu akhir. Macam kejap je drama Ariana Rose ni.


Sebenarnya tak sabar nak tunggu episod majlis persandingan Ariana Rose dan Tengku Adam ni. Iyalah temanya, Winter Wedding tu...best yer..Tengok dress yang dia pakai pun cantik sangat. Nanti nak pakai masa MASCEL lah. Keep dream and it will come true one day. In shaa Allah


pic credit to Mr google

Tak sabar nak tengok.....
 

2 ulasan:

Nad MamaZN berkata...

Selamat menonton..
Saya mmg tak folo cite ni
Ramai gak kawan2 yg ckp cite ni best

syawalsimpsons berkata...

sue pon tak sabar nak tgk gak malam ni

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails