PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

12/02/14

Movie time.....Robocop 2014

Lama dah tak tengok wayang. Last tengok wayang cerita Iron Man. Masa tu Danish, Dilla hantar kat Taska dan Qistina ponteng sekolah (jangan diamalkan nanti terbiasa) sebab nak bawa dia tengok wayang. Oleh kerana Danish dah besar sikit My Love ajak tengok wayang satu family..Movie time..

Cerita pilihan My Love...Robocop 2014.





Kali ketiga pergi beli tiket baru dapat. Dua kali pergi asyik full kat GSC Jusco Bandaraya Melaka. Last-last kiteorang tengok wayang kat MBO Melaka Mall. Banyak kosong. Tak best tengok kat MBO ni sebab sound speaker dia kureng sikit. Tapi cerita Robocop nie memang best.. Best sikit dari Iron Man. Hero pun hensem.hihihihi. Danish masuk dalam panggung mula-mula seronok sebab tempat luas. Bile gelap jer mula menangis dan takut. Sepanjang 2 jam dia tido sebab takut. Perasaan dia macam orang tu nak tangkap dia. Kelakar betul lah. Qistina memang seronok bile ajak tengok wayang. Memang puas hati dapat tengok. Terima kasih My Love belanja tengok wayang.

Pasni kite tunggu Need for Speed lak kuar panggung ekk. Siapa lum tengok Robocop ni, pergi lah wayang berhampiran dan tengok sendiri. 


 

3 ulasan:

syawalsimpsons berkata...

lama sue tak tgk wayang..seak izz tak reti duduk diam dalam wayang

nurfadilah suardi berkata...

syawalsimpsons tula kan..Danish ni pun mula2 tak duk diam.wayang start terus tido

Ibu Lala berkata...

Tak tgk lagi citer ni.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails