PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

22/02/14

BR1M

 Hari ni tentu ramai yang tak sabar check akaun masing-masing. Jangan sampai jammed online sudah. Kat mesin ATM mesti beratur panjang. Dilla pun excited gak ni walaupun yang dapat My Love. Excited sebab My Love janji nak bagi sikit. Sikit pun rezeki juga kan. Dengar cerita ada yang dah start dapat semalam. Best lah siapa dah dapat kan.

Yang tak de no akaun, tunggu ye. Selamat berhujung minggu.

2 ulasan:

Zie Madini berkata...

Hehe...kannn. sama lah mcm zie....zie hubby dpt but me excited lebih sebab hubby janji bg half half...hehehe

nurfadilah suardi berkata...

Zie Madini betul tu kan.teruja lebih sebab nak dapat bahagian sikit

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails