PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

4/03/11

SIDE INCOME....FREE

Sekarang nie, dalam alam berblogging macam-macam ada kan. Itu semua untuk kite gak. Enjoy berblogging dan dapat SIDE INCOME. Seronok kan.

Antara-antara web yang boleh jana duit untuk kite sebagai BLOGGER nie.

Pertama sekali mestilah Cik NUFFNANG  yang baik hati nie.




Kedua, HEARTBEAT

       

Ketiga, CHURP CHURP


Keempat, MANGGA ADS

Itulah antara web-web yang FREE REGISTER, dan kite leh dapat SIDE INCOME dari yer. Yang penting, kena rajin sikit PROMOTE kan. Saya Biasa-biasa jer. Baru join nie semua.  Alhamdulillah, ada rezeki sikit. Jomlah join, sama-sama klik.

1 ulasan:

kakyong berkata...

maggaad ni better tak disekalikan dgn NUff.. sbb nanti status geliterati akan bertukor jadi ordinary, susah nak dpt BE dr Nuff.

jika nak letak juga manggaad, elok di buat di blog lain...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails