PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

7/03/11

SAKIT HATI BILA....

Dah dua tiga hari saya rasa sakit hati nie. Bukanlah saya sakit hati dengan orang, tapi dengan line Broadband saya nie. Terlalu lembap sampai nak buka apa-apa website pun tak leh. Nak online FB lagilah susah. Blog pun tak dapat nak update dan susah nak BerBlogwalking ke Blog member-member.
Nak tukar ke Broadband lain pun rasanya mesti akan sama gak. Mula-mula jer okey, pas tue hampeh...Pening dibuatnya lah. Susahlah nak online macam nie.

Korang pakai Broadband apa? Okey tak?

5 ulasan:

eima berkata...

BB digi ok gak laju je

dilazfamily berkata...

betul ker okey. ingat pun nak tukar DIGI gak

Cute MuM berkata...

cute mum pakai steamyx..

Lorna berkata...

pakai streamyx jer laa :)
klu mampu pakai unifi...ekeke...
memula dulu Lorna pun pakai broadband...konon yer klu travel sng nk cucuk jer kan...tp travel leh bilang ngan jari jer...
muahaha....so klu sis jns ada kat umh or jarang travel, better streamyx/unifi...kat umh pun leh berwifi tau cam Lorna...hehe...beza 20,30 hinggit jerr :)

MRS. K berkata...

i pakai streamyx.

klik hb

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails