PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

15/03/11

REZEKI SAYA...ALHAMDULILLAH

Salam semua.
Mesti kawan-kawan yang bekerja tengah penat kan. Yelah baru balik dari keje, tension kat tempat keje lagi. Tapi masih sempat lak tu berblogwalking dan update blog. Betul-betul SUPERWOMEN kan. Dunia sekarang nie dah berbeza. Semua boleh kan. Apa-apa pun SELAMAT MAJU JAYA.

Sebenarnya hari ini saya nak kongsi ngan kawan-kawan. Saya join CHURP CHURP nie dah lama gak. Dah nak setahun, tapi baru bulan lepas tahu fungsi sebenarnya. Alhamdulillah, lepas dapat ASSIGNMENT dari CHURP CHURP, income saya dah bertambah dari RM 0.20 ke RM 2.00 lebih. Meh tengok nie. Syukur sangat. Harap-harap pas nie dapat banyak lagi ASSIGNMENT. Saya nak berjaya nie.

Dah tengok kan, apa lagi....MEHLAH JOIN. Klik gambar nie untuk JOIN



7 ulasan:

Cute MuM berkata...

tahniah..
banyak dah tue..
jom churpchurp lagi..

MRS. K berkata...

tak join pon lagi

mamawana berkata...

churp...churpieeee

SyUhAdA berkata...

ckit2 lme2 jd bukit..~

Syat0za berkata...

chaiyok3 :D

*luv Syahnia* berkata...

tak join g..uhukkkk

dilazfamily berkata...

alhamdulillah.
sape lum join..mehlah join

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails