PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

18/03/11

NAK PERGI SINI LAH

Salam semua.

Hari nie Jumaat, penghulu segala hari kan. Diam tak diam gak, cuti sekolah dah nak habis. Cuti sekolah nie saya tak gie mana-mana pun sebab MY LOVE keje. Ni tiga hari MY LOVE kena pegi kursus kat KL tinggallah kami dua beranak. Nasib baik ada QISTINA, taklah sunyi sangat. 

Saya teringin sangat nak pegi DISNEYWORLD. Tak kisahlah kat mana pun. Dapat pergi yang kat SINGAPORE pun kira okey. Ni tengah kumpul duit sikit-sikit dan tengah sabor banyak-banyak. Selalu berdoa agar dimurahkan rezeki dan impian percutian tercapai. AMIN.


DISNEY WORLD

Saya pun teringin nak pergi Bukit Tinggi. Agak-agak mahal tak kos nak pergi sana? Ada sesiapa yang dah pergi sana tak?


2 ulasan:

Amiizaa2001 berkata...

salamss dilaz,

bkt tinggi tak mahal kosnya...budget utk hotel+makan jerk. :):)Dinner mahal sket kat sana...tp ok :):)

Rudy berkata...

Salam ..

Mmg best, mebeles gi Disneyland .. laa ni...ade package murah .. lgpun byk cartoon dari Universal studio .. Bukit tinggi .. nak bajet just buat free n easy .. x payah stay kat hotel :):)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails