PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

13/12/14

Kopi dan Teh

Kopi dan Teh adalah minuman kegemaran Dilla. Dilla tak berapa suka minuman bercoklat. Kalau susu suka minum susu plain atau perisa Strawberi. Tapi kalau kopi dan teh ni memang suka sangat. Kalau sehari tak dapat minum kopi atau teh, hidup ni macam tak lengkap je


Kopi dan teh ni minuman berkafein dan ada yang kata tak baik untuk ibu menyusu macam Dilla. Sebenarnya ia bergantung juga pada individu. Ada yang minum ok dan tak de masalah penyusuan (macam Dilla) ada gak yang minum mengganggu penyusuannya. Kena try and error lah kan. Apa-apa pun Dilla suka sangat Kopi O lagi-lagi kalau dapat cicah dengan biskut cracker...emmmm sedap.
 

2 ulasan:

yoorin melacolea berkata...

Yan pon suka teh.. suka sgt.. tp since pregnant dpt tau teh lg tinggi caffein dr kopi terus jrg minum.. takut plak hb rendah..dah laa x suka minum susu.. :)

nurfadilah suardi berkata...

yoorin melacolea :tula kan kafein tinggi tu yg sedap minum. tapi kalo dah banyak gak kena detox

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails