PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

15/12/14

Kenapa nak Blogwalking

Alhamdulillah masih diberi peluang untuk menulis di sini. Mentor Dilla selalu berpesan, bila ada Blog kita kena selalu Blogwalking. Kenapa nak Blogwalking.... 

Blogwalking ni bagus sangat dan tak susah pun. Kita pergi kat Blog kawan alam maya kita, baca entri dia dan komenlah sikit, baru kawan kita tu tahu kita singgah sana kan. Kalau belum kawan tu follow lah, tak susah pun just klik button follow. Kan kita dah tambah kawan baru walaupun hanya alam maya. Bukan tu je, kita dapat gak ilmu baru dari apa yang kawan Blog kita tu sharing. Kan baik tu.

Blogwalking gak dapat beri kita idea baru untuk menulis. Dari tak tahu nak tulis apa, dapat idea dari situ. Best kan. Dilla ni bukanlah blogger tegar, tapi akan cuba yang terbaik untuk jadi Blogger tegar. Nak glamour tu bukanlah, cuma harap apa yang Dilla share di Blog ini dapat memberi manfaat kepada semua. Inilah diari kehidupan Dilla, banyak sebenarnya nak share tapi kena ada yang ditapis dan ada yang tak sempat nak tulis. 

Semoga kita sama-sama berjaya dan dapat berkongsi cerita yang memberi manfaat kepada semua. InsyaAllah



4 ulasan:

nor nazliana berkata...

setuju lah..

Eda Ejai berkata...

btol.. kalau nak komen pon biarkan komen yang bersangkot paut ngan entry.. ade gak yg komen tp tulis

--> saya dah follow.. follow me back.

macam tak hormat tuan rumah plak..

haisshh.. sory dear.. ia teremosi skit..

ayu Ismail berkata...

sangat setuju..

nurfadilah suardi berkata...

betul tu kan :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails