PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

30/11/14

Cabutan Bertuah Ibu Bapa

Assalammualaikum semua. Selamat hujung minggu. Masa Konvokesyen Qistina Dilla dapat cabutan bertuah Ibu bapa. Alhamdulillah tak sangka bertuah hari tu. Selalu susah nak bertuah, mungkin itu rezeki Dilla dan Dilla betul-betul guna tektik LUA masa dalam Ballroom tu. Berhasil dengan izin Allah.

Inilah dia hadiah tu
 

dan hadiah dalam sampul tu


bekas kuih. Raya tahun depan InsyaAllah boleh guna ni

Tak menang sweet couple tapi menang cabutan bertuah pun dah kira okey. Janji pulang tidak dengan tangan kosong. Ada juga bawa hadiah balik. hihihihi. Terima kasih kepada Puan Mila (Guru Besar Tadika Damai Cemerlang)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ulasan:

QUEENPINK berkata...

Tahniah :) cantik bekas 2..baru2 nie queenpink dapat cabutan bertuah juga.

Salina@IbuAqil berkata...

Amboiii siap ada cabutan bertuah..
Mmg bertuah..
Hihihi
Salam hujung mggu.. ;)

Eda Ejai berkata...

sonoknye ade cabutan betuah.. eda pon cam ssh je nak dapat luck kalau cabutan betuah ni.. heheh.. asek tak betuah je.. =D

nurfadilah suardi berkata...

QUEENPINK: Terima kasih. Haah cantik, comel je bekas tu

nurfadilah suardi berkata...

Salina@IbuAqil: Alhamdulillah rezeki. Tiap tahun dia ada buat, cuma tahun ni baru ada rezeki

nurfadilah suardi berkata...

Eda Ejai: Rezeki tahun ni mungkin sebab datang dengan My Love. selalu g sorang je

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails