PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

17/10/14

Model Cool Blog

Salam Jumaat

Selamat menjalankan tugas bagi yang sedang bekerja dan Selamat berehat bagi yang cuti hari ini. Seronok jadi WAHM ni, hari-hari masa bekerja sendiri yang tentukan. Tapi kena ada jadual kerja juga cuma masa tu bebas. tak terikat dengan bos dan punch card. Waktu bersama keluarga juga banyak. Danish lah paling suka sebab tak payah pergi Taska boleh berkepit dengan Mama 24 jam. Manja sangat Danish sekarang. Siapa yang Model Cool Blog tu...inilah dia
















Danish si bulat


Bila nampak air Cool Blog ni paling suka dan kalau boleh nak minum sorang tau. Sedap kan air ni. Tahan sejuk dan pandai lak tu buat sejuk kalau dah tak tahan. Memang mencuit hati. Kakak Qistina tak de. Macam biasa setiap hujung minggu ke rumah nenek dialah (rumah MIL).

P/S: Cerita dah lama baru nak up.hihihihihi

4 ulasan:

Allene berkata...

suka dapat minum air sejuk...

adianiez AIDA berkata...

yes ! terbaik if jadi wahm :-)
izzat lom lagi aida dedahkan kpd air sejuk. maklumlah rekod kesihatan dia kurang baik :-) hu hu hu...
skit skit air peti sejuk tu ada la...

dilazfamily berkata...

Allene : Haah Danish memang suka sangat air sejuk

dilazfamily berkata...

adianiez AIDA :Terima kasih. Alhamdulillah setakat ni Danish tak de masalah kesihatan. Danish fully breastfeed dan Dilla makan suplemen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails