PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

10/10/14

Cek dah sampai

Salam Jumaat

Ramai yang update tentang Buffered Earning (BE) dari Nuffnang. Dilla lum dapat BE baru untuk Oktober tapi Dilla ada sesuatu yang mengembirakan. Penantian menunggu cek CHURP CHURP akhirnya berakhir. Alhamdulillah cek dah sampai dan dengan segera Dilla pergi depositkan ke dalam akaun bank. Seronok kan sambil berfacebook dan berblogging dapat income. Syukur sangat diberi petunjuk dan dipermudahkan urusan oleh Allah dalam dunia berblog ini. 

Sharinglah apa yang kita rasa baik dan boleh memberi manfaat pada orang lain. Tapi paling penting jangan berblog sebab nak burukkan orang lain. Kasihanlah mereka. Dilla suka berblog sebab disamping boleh mengasah bakat menulis dapat ramai kawan. Di samping itu juga banyak pengalaman pahit dan manis Dilla dapat dari berblog ni. 

Terima kasih Churp Churp dan Terima kasih Allah di atas rezeki ini. Alhamdulillah


2 ulasan:

Nafira usof berkata...

Tahniah.. banyak jugak tuh.
saya tak pernah cash outkan duit churp2.. sbb x aktif sgt ngan churp2 nih.. hehehe

dilazfamily berkata...

terima kasih. churp churp ni kena rajin sharing

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails