PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

9/10/14

Jersey 100 Plus untuk BIL

Alhamdulillah dapat juga update entri guna ID Dilaz family. Sebelum ni tak boleh. Tak pelah guna nama apa-apapun yang penting blog tak berabuk kan. Hari ni Dilla nak cerita tentang Jersey 100 Plus untuk BIL (Brother in Law) Dilla. Dilla pun ada cerita tentang Jersey 100 Plus kat entri nie. Jersey 100 Plus ni dapat sebab kumpul dan menang 100 Plus dan F&N masa musim bola hari tu. Dilla dan My Love dah dapat, jadi masa tu ada lebih bukti penyertaan masukkan nama-nama 3 BIL Dilla. Alhamdulillah mereka pun dapt juga. Syukur

Pemenang akan menerima sms dari admin 100 Plus. BIL Dilla semua tak nak pergi amik. My Love pun kata kat Dilla "Sayang pergi amikkan jersey tu boleh. Sayang je dah dapat tak nak ambil". Oleh kerana suami dah kata macam tu, makanya dengan segeralah si isteri pergi ambilkan keesokkan harinya. Cantik gak baju jersey yang BIL Dilla dapat. Berkenan yang warna merah tu. hehehehe.
 
 
 
Alhamdulillah. Saje masukkan nama BIL akhirnya mereka juga dapat. Rezeki dikongsi bersama kan. Semoga keluarga kami akan sentiasa dimurahkan rezeki Allah dan hidup lebih diberkati. Amin
 

4 ulasan:

eamy milea berkata...

cantik jersey tu..nak jugak boleh? hehe

eamy milea berkata...

Salam perkenalan jugak awak...dan dah follow awak .. :)

eamy milea berkata...

Salam perkenalan jugak awak...dan dah follow awak .. :)

dilazfamily berkata...

terima kasih eamy. nak tak leh sbb Dilla pun tak dapat jersey tu.hehehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails