PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

19/10/14

Aaron Aziz vs Vivy Yusof

Dua artis yang selalu menjadi keyword di Blog Dilaz Family..  Aaron Aziz dan  Vivy Yusof.







Tak banyak sebenarnya entri pasal Aaron Aziz dan Vivy Yusof tapi selalu keluar dalam keyword Nuffnang. Apa maksud tu?? Lagi satu paling famous Kelab Jutawan. Yang penting Dilla memang minat sangat ngan Aaron Aziz ni. Vivy Yusof lak suka tengok dia dress up. Cantik2

Tak kisahlah apa keyword pun, yang penting tak de keyword yang tak baik di sini. Semoga dijauhkan dari perkara-perkara buruk. 



 

1 ulasan:

Tihara berkata...

ok juga key words macam ni
insha Allah selagi kita tulis topik yang baik takkan ada kot kw yang tak elok kan :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails