PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

27/07/12

Sama tapi tak serupa

Salam semua


Selamat berpuasa. Sekejap je puasa kan. Hari nie dah seminggu berpuasa. Alhamdulillah Dilaz setakat nie tak ponteng lagi, walaupun tengah pregnant. Harap dapat puasa penuh tahun nie. InsyaAllah. Cuma takut gak ada effect pada baby je. Dilaz cuba, kalau tak larat, jangan puasa. Betul tak?


Meh tengok gambar nie.


Sama tapi tak serupa kan....Inilah anak sulung kesayangan yang sangat nakal dan semakin manja, lagi-lagi nak dapat adik nie. Kekadang tu tak tahan dengan kerenahnya. Boleh dibuat sakit jantung tahan marah tau. Dah semakin besar anak Mama ni. Pandai melaram lak tu. 

Hari-hari nak pergi taska mesti bersolek dulu. Bersolek macam orang nak pergi keje lak. Mama pun tak solek macam Qistina tau. Ragam anak dara kan. Macam-macam perangai. 
 

5 ulasan:

Salina@IbuAqil berkata...

Sama jer senyuman dia..
Iras air muka.. ;)
Sweet!! ;)
Happy weekend & TC yer.. ;)

Alin Marlini berkata...

anak mak..mesti serupa..hehh

Cik Bunny berkata...

x dapat pm fb akak.

fieda berkata...

mmg seiras..

dilazfamily berkata...

memang seiras tu yg selalu gaduh tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails