PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

31/07/12

Alhamdulillah rezeki

Selamat Berpuasa semua.

Sekejap je kan. Hari nie dah hari ke-11 kite berpuasa. Tak lama lagi nak raya. Macam mana persiapan raya kawan-kawan? Dilaz lum beli apa-apa pun. Persiapan raya pun lum buat lagi sebab sibuk sikit nak kejar target. Tak lama lagi nak bersalin. Takut target tak capai lak.

Emmmm. Okeylah berbalik kepada tajuk. Dilaz bersyukur sangat sebab sejak mengandung nie, rezeki nak dapat Buffered Earning (BE) baru ada je. Tapi tu semua tak lama running kat Blog nie. Almaklumlah Blog nie pun kejap update, kejap tak. Mana nak dapat income banyak kan. Alhamdulillah rezeki dapat BE tetap ada. Sekarang ada 2 BE baru tengah running kat Blog Dilaz nie. Dilaz harap kekallah lama sikit BE nie. Nanti boleh dapat earning banyak sikit. 


Apa-apapun Dilaz nak ucapkan terima kasih kepada NUFFNANG yang sudi beri BE baru dalam Blog Dilaz Family nie. Itu tandanya dia suruh Dilaz selalu update Blog dan berblogwalking. Betul tak kawan-kawan? 

5 ulasan:

fieda berkata...

tahniah dilaz..rezeki bulan ramadhan..

Faizul Osman berkata...

mungkin jugak tu... so, update lah selalu...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/visit-to-taiping-zoo-taiping-night.html

dilazfamily berkata...

fieda:terima kasih
faizul:thanks erk.nanti dilaz singgah

Myra Jay berkata...

InsyaAllah mudah-mudahan ;)

admin sukaaku.com berkata...

huh rezeki bro tahniah2x

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails