Fenomena Jeruk Asam Boi.
Sekarang di Facebook dan Blog semua cerita tentang kesedapan Jeruk Asam Boi ni. Pehhh meleleh bila tengok diorang post gambar. Dilla ni memang suka makan mangga. Jadi bila tengok tu, mestilah nak cuba kan. Alhamdulillah rezeki Dilla sebab kat rumah MIL ada pokok mangga epal. Bolehlah kan dari takde. Operasi pun bermula
Gula, garam, 2 jenis asam dan mangga epal muda
Asam boi merah je ada, yang putih dah habis. Bolehlah dari tak de
dan selepas dicampur asam
Simpan dalam peti sejuk lebih kurang 5 jam. Lebih pun tak pe. Makan sejuk-sejuk.
Memang sedap
4 ulasan:
aida x buat lagi. sebab x sempat beli mangga :)
member opis ada buat so aida beli kat dia je hi hi...
aida x buat lagi. sebab x sempat beli mangga :)
member opis ada buat so aida beli kat dia je hi hi...
sedapnya jeruk asam boi...
btw done follow u, follow mine too :) - Noob
jeles nyaaa
nak buat juga laaa
Catat Ulasan