PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

10/07/14

Follower ke 600

Assalammualaikum semua...Selamat Berpuasa.

Sekejap je puasa kan, hari ini dah 12 Ramadhan. Masa sekarang begitu cepat berlalu. Rugi jika kita tak manfaatkan masa yang ada. Sama-sama kita tingkatkan amal ibadah di bulan yang mulia ini dan jadi insan yang lebih berguna. Peringatan untuk diri sendiri. Okeylah melalut lak. Dilla nak ucapkan terima kasih kepada semua Follower-follower Blog Dilaz Family ini. Tanpa kalian sunyilah Blog Dilla ni. Alhamdulillah sekarang Blog Dilaz Family dah ada 600 Follower. Walaupun tak seramai macam kawan blogger yang lain, Dilla tetap bersyukur dan berterima kasih kepada semua Follower yang sudi follow Blog Dilla ni.








 
Dari tak tahu apa itu Blog, Dilla kini meluahkan dan mencoretkan segala kenangan bersama keluarga di sini. Walaupun kekadang Blog ini sunyi sepi tanpa update terbaru. Dilla akan cuba yang terbaik dan berusaha menjadi insan yang lebih baik. Setiap kejayaan pasti perlukan pengorbanan kan. Dunia Blog banyak mengajar Dilla pelbagai perkara terutama kekeluargaan dan memberi inspirasi baru dalam kehidupan Dilla. 

Dilla nak ucapkan jutaan terima kasih sekali lagi pada semua Follower. Semoga kawan-kawan semua akan terus menyokong dan follow blog ini. Follower ke 600 ialah Aty_Fared. Singgahlah blog aty tu





2 ulasan:

syawalsimpsons berkata...

tahniah dilla..ramai tu

nurfadilah suardi berkata...

syawalsimpsons Alhamdulillah. Thanks sue

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails