PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

5/02/12

Nuffnang Oh Nuffnang.....

Salam semua.

Dilaz nie tengelam timbul..dah macam Chipmore "kejap ada..kejap tak de".huhuhu...Rindu sangat nak berblogger dan BW macam dulu-dulu. Nak jadi Blogger tegar konon. Entri kemana..update Blog kemana...apa lagi berblogwalking. Lagilah ke mana. Bile dah tak de entri, Visitor pun mestilah kurang. Betul tak? Tak caya meh tengok nie.




Nasib ada juga yang sudi datang jenguk Blog Dilaz Family nie. Kalo tak, zero lah jawabnya. Gambar2 memang banyak dikumpul, konon nak buat entri. Tapi bile tu, emmmm tak tahu. Iklan Nuffnang pun lama tak de. Kawan-kawan yer makin bertambah dan earning makin meningkat. Earning Blog Dilaz macam tu je. Memang patutlah, sape suruh tak update Blog kan.

Nota Kaki : Lepas nie kenalah update Blog untuk dapat earning banyak. Susah gak kalau keje outstation tapi tak de gadget yang boleh update blog.

2 ulasan:

YaYaNsMuM berkata...

Takpe, ader masa, update la yer.Biasalh Mommies cm kita ni, mmg slalu jd chipsmore, hehe

lurun namzar berkata...

jom join GA nie

http://anisaniesa.blogspot.co.nz/2012/01/give-away-anis-aniesa.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails