PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

12/02/12

Jom masak-masak bersama Qistina

Inilah keletah anak dara Dilaz yang semakin membesar. Anak daralah katakan. Mesti nak tunjuk bakat. Betul tak? Tapi ini baru cubaan...... Jom tengok apa Qistina dah buat.


Inilah dia peralatan memasak Qistina.

Masa nie Qistina dan Dilaz tengah tunggu Papa Qistina jumpa kawan dia. Qistina nampak je benda tu terus dia ambil dan main-main. Sebelum nie Qistina tak nak main mainan macam nie. Tapi tak tahu kenapa hari itu Qistina main lak. Tengok nie



Comelkan. Nak tahu apa Qistina cakap masa main tu.....

Qistina : Mama...mama nak air tak?
Mama : Tak naklah..
Qistina : Alaaa...Sian nanti Mama haus. Jap errr Tina buatkan Mama air.
Mama : Oklah...
Qistina : Nah Mama. Air Mama,nie Tina yer. Minum sampai habis tau
Mama : Terima kasih sayang...Rajin dia

ada lagi satu
.
.
.
.

Qistina : Mama, Tina wat nasi goreng ngan telur tuk Mama nak?
Mama : Tak pe sayang, Mama kan dah makan.
Qistina : Mama makanlah lagi, nanti Tina buat tau..Jap jerrr
Mama : Okeylah sayang
Qistina : Meh Tina suapkan Mama cam Mama suap.

Itulah ragam anak dara Dilaz yang semakin membesar

P/S : Rindu pada Qistina kat kampung tu
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ulasan:

Kathy Tuah berkata...

comel betul qistina tu ^^
x lama lagi adalah geng teman memasak kat dapur lak..hihi

Ain Dzaya berkata...

comelnyer ragam..moga tina jadi anak yg baik yer..xmo notty2!

Apa sebenarnya hukum pakai contact lens?!

Cik Rose Cute berkata...

budak girl mesti suka main masak2...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

wah rajinnya dia, kalo balqis dulu pun minat main masak2 gak la, tapi now dah school more to colouring plak...auntie nak order nasi goreng cina satu boley?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails