PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

19/05/15

Koleksi cermin mata

Fuhhh......tiup habuk sikit. Assalammualaikum semua. Lama tak update blog dan blogwalking. Data internet dah habis tu yang slow dan susah sikit. Terima kasih pada yang sudi singgah blog Dilaz Family ni walau blog tak berupdate. Okey kita sambung cerita tentang koleksi cermin mata Dilla.






Ini je cermin mata yang Dilla ada setakat hari ini. Yang atas sekali cermin mata pertama brand SODA. Dilla beli di Focus Point Tesco Melaka. Cermin ok lagi cuma power dah kurang tapi bingkai dah bengkok sebab Danish buat main. Cermin mata kedua brand AIX beli di MOG Eyewear, Tesco Melaka. Harganya mahal sikit dari cermin mata pertama tapi kualiti tak baik.

Yang terkini brand POLO CLUB beli di Pusat Optometri Daleelah Melaka. Ini hadiah dari My Love. Dilla teringin nak pakai contact lens tapi tak tahu mana yang baik dan sesuai. Paling penting harga tak mahal. Ada cadangan?


4 ulasan:

syawalsimpsons berkata...

wah banyaknya koleksi dilla

Nieyl berkata...

Singgah pagi...
nieyl akan tukar cermin mata setiap 5 tahun...so,setakat ini dah lebih dr 5 cermin mata yg lama...tapi x simpan pun...:)

nurfadilah suardi berkata...

Taj banyakla sue. Ada org lg byk.

nurfadilah suardi berkata...

Lg byk cermin mata nieyl kan. Dilla ni suka buat koleksi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails