PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

25/05/15

Makan di kedai Upin Ipin

Cerita ni berlaku sebulan yang lepas. Tunaikan hajat Qistina nak makan di kedai makan upin ipin masa besdaynya. Makan ni disponsor oleh MIL aka nenek Qistina. Alhamdulillah kiranya tak kempunanlah dia nak makan kat situ kan. Rezeki Qistina. Ini antara menu yang kami makan di kedai makan upin ipin.



Qistina dengan Ayam Goreng Upin Ipin


Nasi Goreng Upin Ipin


Nasi Ayam Madu Upin Ipin


Air Upin Ipin




Dilla makanan dia tak delah sedap sangat kira boleh lah. Pastu menu lain macam dalam web banyak takde macam bihun sup. Service kat situ sangat slow dan tak mesra pelanggan. Mungkin kat tempat lain ok kot tak macam kat situ. 




2 ulasan:

eima berkata...

kat tmpt lain pun sama je pun .. tak besh la kedai ni

nurfadilah suardi berkata...

Ye ke...emmm sama ekk. Ingat tak sama

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails