PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

3/05/14

BE pembukaan Mei

Dilla suka...suka sangat sangat. Bersyukur kepada Allah dan terima kasih En Nuffnang yang tak putus-putus beri Buffered Earning kat blog kecik ni. Tadi sedih jap sebab handphone kena block sebab lupa nak bayar bil telefon. Ini sekarang dah okey sebab dah boleh online dan berblogwalking. Banyak sebenarnya nak buat entri cuma kena curi masa sikit nak taip. Tak pe pelan-pelan Dilla update blog ye. Tahun 2014 ni nak lebih baik untuk blog Dilaz family ni. Tak de lah berangan nak jadi macam Red Mummy ke Cik Epal ke Yuyu Zulaikha ke...tapi nak jadi diri sendiri yang lebih baik dan berjaya di dunia dan akhirat. In shaa Allah


Buffered Earning Mei






Inilah iklan yang sedang berjoget tu..Olay Aquaction 



Dulu Dilla pengguna Olay Whitening. Sekarang tak lagi sejak mengandung Danish dulu kulit tak leh terima Olay lak. Kulit jadi lebih sensitif. Silap sikit abis jerawat naik. Sekarang Dilla hanya ambil Set Kecantikan Shaklee, nak bersihkan dalaman dulu baru cantik dalam dan luaran. hehehehe perasan. Comel model Olay tu kan.



BE pertama Mei
BE Ke-6 2014

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails