PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

18/04/14

Sambutan Hari Lahir Qistina

Alhamdulillah dapat juga tunaikan hajat Qistina nak buat majlis sambutan hari lahir di Tadikanya. Tahun lepas nak buat Qistina ada kat kampung (Dilla beri dia cuti selama 2 bulan..sebab outstation kat Johor masa tu). Jadi tahun ni Qistina minta buat majlis tu. Lagipun tahun depan dah masuk sekolah rendah. Mana ada orang buat kat sekolah kan. Mesti buat kat rumah. In shaa Allah lepas ni ada rezeki Mama buat besar-besaran yer sayang.

Tapi yang sedih, Dilla tak dapat nak snap banyak gambar kenangan buat Qistina. Hanya dapat ambil gambar beberapa keping jer sebab Danish nak berdukung masa tu. Ini jelah yang dapat diambil. Gambar tiup lilin teacher Qistina ada ambil, lupa nak minta.

 
Goodies untuk kawan-kawan dan teacher



 
Ini kek Qistina..nampak simple tapi sedap. Semua suka


 
Qistina dan kawan baiknya Fifi...


Papa kata Qistina dah muka macam anak Cina. Danish bila tengok gambar kakak dia bukan main melonjak-lonjak suka. Pandai pulak tu. Majlis tu simple je, saje suka-suka. Bak kata Qistina, "Saje seronok-seronok Mama". Lepas ni turn Papa, Mama dan adik Danish pula


 

5 ulasan:

Azura Aziz berkata...

comeynya kek qistina ;)

Azura Aziz berkata...

dear... tq for the wish, ish malu akak bg ucapan mcm tu.. nway, tq tau always support kak Alycia dlm blog ;)

mami uyun berkata...

happy birthday qistina.. :)
cantik kek die..

nurfadilah suardi berkata...

Azura Aziz Janganlah malu.hehehehe. Dilla sentiasa support kawan2

mami uyun Thanks for wish. kek biasa je, tapi sedap

adianiez AIDA berkata...

tadika damai cemerlang ???!
bukit katil damai or merak mas ?
hi hi hi... izzat kat taska nyer merbok. nurin & syuhada da graduate :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails