PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

22/04/14

Hujung minggu di Pantai Puteri Melaka


Bila tiba Hari Ahad pasti ada je aktiviti kami sekeluarga. Kali ni aktiviti hujung minggu di Pantai Puteri Melaka. Nama je duduk Melaka tapi tak pernah mandi laut kat sini. Bila nak mandi laut mesti pergi Port Dickson padahal ada lagi yang dekat. Jadi kali ni kami terjah Pantai Puteri. Aktiviti bersama 3 Family. Family kami, family My Love dan family Busu My Love. 

Seronok sangat. Dekat pun dekat dan jimat tempat penginapan sebab boleh balik hari dan mandi puas-puas. Dilla abadikan beberapa keping gambar sepanjang di Pantai tu.






 

Danish dah ready nak pergi mandi laut


 
dah tukar baju....jom terjun. Muka takut nak terjun laut


 
Papa kejar dia suh turun mandi



Qistina sibuk nak main pasir dulu


 
ni Mama QD punya kerja






 

Dah seronok main air


 
Kesejukan dan mula mengantuk dah lama sangat berendam



Lepas mandi bersih-bersih dan nenen dia pun tido

Gambar Dilla tak de sebab tak join mandi dan sibuk jadi photographer..hihiihihihi


4 ulasan:

Azura Aziz berkata...

kak Alycia lama xpergi pantai.. tp musim sejuk2 ni tak sejuk ke mandi laut tu..

adianiez AIDA berkata...

aida gi pantai ni 2-3 kali aje. tu pun sebab gi keje ~ pelabuhan tg bruas. tak pernah bercanda di tepian pantai nyer... umah mak kat kuala sg baru memang da pantai kan...

NzA berkata...

wah seronok bkn main ye daniish mandi smpai tertidur kepenatan....

nurfadilah suardi berkata...

Azura Aziz : kak tak sejuklah.best, cuma angin kuatlah. pergilah mandi laut, tapi Dilla tak bape suka mandi laut sbb berpasir

adianiez AIDA Bestlah kampung dekat ngan laut

NzA Danish memang suka main air. mandi sampai kecut

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails