PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

22/04/14

Kami berselfie

Selamat pagi....

Kami berselfie. Gambar ni diambil masa nak tunggu 2 Family bersiap sebab kiteorang nak pergi mandi laut. Qistina dan Danish paling teruja sebab dengar nak main air. Ini first time buat Danish main air laut. Masa pergi Port Dickson haritu tak dapat main kat pantai sebab air dia kotor.

Inilah mereka..pengubat duka lara dan penghibur hati keluarga. Mama sayang kamu berdua
 


 Papa tak de dalam gambar sebab dia ada keje nak buat jap


2 ulasan:

adianiez AIDA berkata...

memang kotor pun pd tu. lebih baik kampung kita kan ? :-)

nurfadilah suardi berkata...

adianiez AIDA Tapi ada gak kat PD tu yang bersih. Tak semua kotor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails