PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

11/12/12

Stok susu EBM

 Rasa teruja dan semakin bersemangat bile buka freezer. Sebab seronok tengok stok susu EBM untuk Danish semakin banyak. Dilaz berterima kasih sangat pada Fieza sebab beri produk Shaklee . Shaklee nie memang baik dan berkesan sebagai milk booster. Tapi harganya lak memanglah mahal sikit. Bagi yang ada rezeki lebih bolehlah beli. Dilaz pun buka beli, ini pun kawan yang bagi. Cuba dulu kalau ok leh kumpul duit beli nanti.

Ini stok susu utk Danish setakat 9 Disember 2012. Jumlah sebanyak 182oz. Sekarang kalo buat power pumping boleh dapat 6-7oz. Alhamdulillah. Tapi kena minum banyak air lah. Sebab tekak terlalu haus sangat kalau kurang minum air.


Danish masa check up sebulan lebih pada 27/11/12 berat dia 5kg. Tak sabar nak pergi check up 2 bulan. Harap Danish membesar dengan sihat dengan minum susu ibu ini. Doakan Dilaz dapat menyusukan Danish sekurang-kurangnya 2 tahun. InsyaALLAH

 

5 ulasan:

syawalsimpsons berkata...

fuyooo danish sebulan lebey dah 5KG...mmmm...baguih tu...izz 2 bulan baru 4.6Kg...agaknyer izz lahir kecik kan..kikkikiki

adianiez AIDA berkata...

murah rezeki danish :-)

adianiez AIDA berkata...

baru aida perasan ada label melaka. dilaz dok melaka ekk? sama le kita :-)

dilazfamily berkata...

syawalsimpsons: Kuat menyusu pastu kalo menyusu mesti lama.

adianiez AIDA:alhamdulillah.Haah duk melaka

BoNDa.... berkata...

fuh semangat penuh stok dlm peti.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails