PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

10/12/12

Teringin punya pasal

Dah macam orang mengandung lak. Padahal dah bersalin pun. Tekak ni macam-macam teringin yer. Nak makan steamboat la, Seafood la, Durian Crepe la, itu la ini la...macam-macam la. Dalam banyak-banyak yang teringin dapat makan nie dulu. Pizza..tapi beli Brand Tesco buat sendiri kat rumah.

Inilah hasilnya. Pizza Hawaiian. Sedap gak tapi cepat sejuklah pizza ni kena cepat-cepat makan pas bakar.


Lepas nie nak cuba brand lain lak. Nasib baik Dilaz beli hanya 2 kotak je. Kalo beli banyak tak tau nak simpan mana sebab freezer dah penuh ngan Susu Ibu (SI).
 

5 ulasan:

syawalsimpsons berkata...

sedap tu...nak sikit

BoNDa.... berkata...

aik teringin....nak boleh plak kerk.......hehehehe

fifie berkata...

Nie pizza yang ready made ke. brand apa ye ?

nurfadilah suardi berkata...

Syawalsimpsons: Meh datang rumah
Bonda: Haah teringin la.
fifie:Ni pizza brand tesco.ada offer ahad lps 2 kotak RM14

adianiez AIDA berkata...

aida pun suka try frozen food. pizza la, karipap la, lasagna la... tapi, kena tgk brand jugak. kekadang x sedap!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails