CARI HADIAH TERSAYANG DI SINI

PEMINAT DILAZ FAMILY

Rabu, 18 April 2012

Minumlah anakku

Pagi tadi cerita tentang gula-gula. Petang nie nak cerita tentang susu lak. Oleh kerana sekarang dah pregnant mestilah minum susu. Ni pun untuk baby dalam kandungan juga. Baby sihat Mama pun senang.Kali nie Dilaz pilih susu dari brand Dumex "Mamil Mama". Sebelum nie Dilaz minum susu Enfa Mama. Kali nie saje nak alih selera.

 
Sedap gak susu ni. Cuma Dilaz malas sikitlah nak bancuh susu nak minum. Memang tak berapa gemar minum susu tepung sebab leceh nak kena bancuh. Lagi senang minum susu segar yang dah siap. Just tuang dalam cawan, pas tu minum. Hehehehehe.

P/S: Kawan-kawan yang pregnant minum susu apa?
 

2 ulasan:

shiema sufian berkata...

Semoga akak sihat selalu ye (: Shiema belum kahwin. hihi

dilazfamily berkata...

terima kasih shiema

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails