MEH BALAS MEMBALAS KLIK...

PEMINAT DILAZ FAMILY

Isnin, 5 Mac 2012

Lama tak buat cross stitch

Salam semua.

Hari nie sungguh memenatkan sebab kena sambung buat kerja amal untuk agensi. Dilaz dan kawan-kawan kena hantar planner tahunan kepada ahli yang ada. Tak pelah sesekali buat kerja amal kan. Okeylah berbalik semula kepada tajuk entri Dilaz "Lama tak buat Cross stitch".

Dilaz memang dah lama tak buat cross stitch. Dulu pantang ada masa je mesti nak buat cross stitch. Tapi sekarang pantang ada masa free nak rehat je.huhuhuhu. Kerja sekarang lagi penat dan tertekan sedikit. Yelah nak senang bukannya senang, kena ada usaha dan pengorbanan lebih. Betul tak? Apa merapu nie...lari tajuklah.hehehehe...

Dilaz sebenarnya nak siapkan semua cross stitch yang terbengkalai dan nak buat pattern-pattern yang cantik. Bile dah siap rasa seronok tau dan puas..emmmmm 

P/S : Cute kan cross-stitch ni

2 ulasan:

Salina@IbuAqil berkata...

Aduh!!!
Kretipnya.. ;)

Cik Bambam berkata...

comel! teringin nak buat.. tp x tahu lak..kena stdy dulu niehhh..ehhe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails