PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

9/03/12

Hadiah idaman Qistina besday tahun nie

Sebelum ni Dilaz ada buat entri tentang "new thing special for you qistina" kan. Ingat tak??Ok hari nie Dilaz update apa hadiah idaman yang Qistina nak sangat pada besdaynya tahun nie. Qistina nak

.
.
.
.
.
.
.
.


Kereta bateri nie.Comelkan.

Setiap kali lalu kat kedai mainan kalau jumpa kereta mainan besar nie, Qistina mesti kata, " Nanti Mama Papa belikan Tina kete nie masa birthday to you Tina tau.. Jangan Lupa". Qistina nie kuat ingatan yerr, Jadi apa yang dijanji dan dikatakan mesti kena tunaikan. Perangai dia macam Dilaz. Tu kekadang Dilaz bileh merajuk dan marah pada My Love kalau janji tak tunaikan. hehehehehe.
 
P/S : Harap dapatlah tunaikan permintaan Qistina nie
 

3 ulasan:

aanie berkata...

wah, hadiah bithday to you yg best!!

Alin Marlini berkata...

best......mesti tina suka tu

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

chomelnyer keter idman qistina..
kl chomel gini, kak alya pun shuke ni.. heheheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails