PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

4/01/12

Earning Penutup tahun 2011

 Tahun 2011....setakat nie belum dapat Buffered Earning (BE) baru. Yelah macam mana nak dapat BE kalau tak rajin update Blog. Betul tak? Mana ada benda datang sendiri jika kita tak berusaha. Dilaz memang sibuk sampai tak sempat nak update Blog. Banyak benda nak update untuk peristiwa 2011 tapi tak sempat. Agak-agak, masih boleh ker kalau nak update? huhuhuhu.

Earning paling tinggi tahun 2011 ilah RM 6.06 berbanding  BE sebelum nie.


P/S : Dilaz harap tahun 2012 nie banyaklah BE baru yang datang di Blog Dilaz Family nie. Bolehlah nak merasa duit dari NUFFNANG. Yelah asyik tengok orang dapat je.
 

4 ulasan:

aanie berkata...

tahniah...byk gak BE tu....

Cik Rose Cute berkata...

tak pernah guna Nuffang hihihi

kakngah berkata...

wow!
meriah BEnyer..

deqlis berkata...

wah! byk BE tue...deqlis menantikan BE thn 2012 nie tak masuk2x lagi ke blog personal deqlis..huhu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails