PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

23/01/12

ANIS KAHWIN....

Cerita Anies kahwin nie dah lama sebenarnya. Baru sempat nak update. Anies nie ketua kerani di tempat kerja Dilaz. Dia pun ada Blog sendiri. Dia pun nak jadikan Blognya terkenal macam orang lain. Siapa nak kenal dia, lehlah buka blog Anies nie. KLIK SINI....

Anies nikah pada 02 Disember 2011 dan majlis persandingannya pada 03 Disember 2011. Dilaz mestilah datang ke majlis persandingan tersebut sebab kan dah member namanya. Lagipun tuan punya badan dah jemput datang, mestilah datang. Betul tak??

Perkara pertama, mestilah posing dengan pengantin. Wajib...

Tengok nie...seronok si Anies nie. Lagi-lagi dah nampak pengantin lelaki datang. Saje usik dia.


Pengantin lelaki dan perempuan bukan main lagi. Senyum sampai nampak gigi.huhuhuhu
 

Inilah cenderahati yang Dilaz dan My Love dapat..banyak kan.


Apa yang ada dalam beg tu.....inilah dia

Epal merah yang ranggup...cawan yang sangat kiut...dan gula2....so sweet...


P/S : Dilaz doakan semoga perkahwinan Anies dan Isa berkekalan hingga ke akhir hayat dan dikurniakan cahaya mata yang soleh dan solehah. AMIN.
 

1 ulasan:

YaYaNsMuM berkata...

Teringat pulak majlis yayansmum dolu2...ahaks!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails