PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

14/11/11

Tempahan terbesar yang diterima

Salam semua

Rasa lama lak tak update Blog Dilaz Family nie. Itu yang buat nak cari Assistant bantu dalam update Blog, agak2 ada ke nak kerja ngan Dilaz.huhuhu. Saje je lawak. Sebenarnya Dilaz tak kemana cuma sibuk sikit nak siapkan tempahan terbesar yang Dilaz terima nie.

Tempahan nie daripada rakan FB Dilaz, Memang agak rumit sikit untuk tempahan besar nie. Kena kira lubang tu betul2, kalau tak habis salah. Lagi satu kena banyak bersabar. Inilah tempahan design tu.


Dilaz harap dapat siapkannya cepat dan memberi kepuasan kepada customer serta puas hati

2 ulasan:

Cik Bambam berkata...

perggghhh~ besar tuh kak oi.. jenuh lar nak buat ek..huhu

linda a.k.a ibusumaiyah berkata...

saya tak pandai wat ni...mengkait tu boleh lah gak jadi topi..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails