PEMINAT DILAZ FAMILY

Pages - Menu

10/11/11

Sekinchan Ikan Bakar

Mesti ramai yang dah tahu tentang Sekinchan Ikan Bakar nie kan. Dilaz dengar je dari orang ramai kata sedap ikan bakar kat Sekinchan, jadi Dilaz pun ajak My Love makan kat Sekinchan. Kiteorang tak makan kat Selangor, tapi hanya makan di cawangan Melaka.


Masa kiteorang sampai memang ramai sangat. Nasib baik ada satu meja kosong. Memang rezeki kami sekeluarga hari tu. Sambil nak tunggu order, kiteorang posing dulu sampai orang di keliling pandang-pandang.

Dilaz dan Qistina
 

My Love
 

dan
 
inilah ikan bakar kami
 
Ikan bakar dia memang sedap. Sikit je kan kiteorang makan. Sebab masa kiteorang datang sotong, udang, kerang semuanya dah habis. Hanya tinggal ikan sahaja. Sedihkan. Semua yang kiteorang makan RM20 ++++
 

3 ulasan:

Kathy Tuah berkata...

x penah lagi makan kat situ T_T

*Miss Syahnia* berkata...

prnah mkn kat caw shah alm
mmg sdap tp hegernya pun bole
tahan..huhu

tiefazatie berkata...

nie mcm kedai kwn ifa masa sklh dulu nie..hana nama die..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails